Indstil din kandidat til Årets Randersborger 2023

Foto: Randers Kommune. Teaterleder Peter Westphael , Asser Øllgaard og Brian Rasmussen fra Randers Regnskov, vinavler Jens Skovgaard Pedersen, korleder og leder af Jennumparkens Fritidshjem Birgitte Kaas Sørensen. De har alle tidligere modtaget hæder som Årets Randersborger blandt mange andre.
dato

Årets Randersborger 2023: Hvem har gjort en særlig indsats for Randers?

Hvert år siden 1977 har Randers Kommune uddelt hædersprisen Årets Randersborger til en person, der har gjort en særlig indsats for Randers-området.

Nu er det igen tid til at indstille kandidater til prisen, der hylder en person, der har skabt positiv omtale af Randers eller igangsat en udvikling, der er synlig både i Randers og andre steder i landet.

Alle borgere i Randers kan indstille deres bud på den borger, som har præget og gavnet Randers allermest det seneste år. Det kan være en person, der har gjort en særlig indsats indenfor erhvervslivet, kulturlivet, sportens verden eller andre områder.

Det vigtigste er, at kandidaten har skabt en positiv udvikling for Randers og dens borgere.

Alle forslag bliver vurderet af Randersborger-Komitéen, der består af fem byrådsmedlemmer, repræsentanter fra Business Randers, Kulturelt Samvirke og Samvirkende Idrætsklubber i Randers (SIKR). Komitéen vil vurdere kandidaterne ud fra deres indsats og betydning for Randers-området.

Tidligere modtagere af Årets Randersborger-prisen tæller blandt andre teaterleder Peter Westphael, Asser Øllgaard og Brian Rasmussen fra Randers Regnskov, vinavler Jens Skovgaard Pedersen og korleder og leder af Jennumparkens Fritidshjem Birgitte Kaas Sørensen.

Disse personer har alle gjort en stor indsats for Randers og har været med til at sætte byen på landkortet.

Hvis du kender en person, der har gjort en særlig indsats for Randers-området, så er det nu tid til at indstille vedkommende til Årets Randersborger 2023.

Du kan indstille din kandidat på www.randers.dk/randersborger frem til og med søndag den 11. juni. Vinderen af prisen vil blive offentliggjort senere på året.

Kilde: Randers Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.