Flot moderniseret 70'er-villa med fri udsigt til natur

Myntevej 16, 8920 Randers NV
dato

Adresse: Myntevej 16, 8920 Randers NV
Pris: 2.995.000

Se boligen her

Der venter gode oplevelser både inde og ude, når I besøger Myntevej 16. Her præsenteres I nemlig for en flot renoveret 70’er-villa, der tilpasser sig en 1.053 kvadratmeter stor matrikel med et skrånende terræn, som vender ud mod en naturskøn udsigt.

I overtager således en villa med frit udsyn til både skov, vandløb og dyreliv. I flytter tilværelsen til den nordvestlige bydel, Helsted, som ligger kun fire kilometer fra centrum af Randers. Her kommer I til at bo med gå- eller cykelafstand til skole, indkøb og foreningsliv, mens nærmeste daginstitution ligger 500 meter fra hoveddøren, og pendleren finder hurtigt frem til motorvejen.

Alt det kombineres altså på fineste vis med det naturrige nabolag. Selve villaen er opført i 1972, men er mere eller mindre gennemgribende istandsat, så I overtager et moderne familiehjem med rene linjer i indretningen. I får hele 219 etagemeter fordelt på tre forskudte plan.


Boligens øverste plan rummer en separat værelsesafdeling med fire værelser og et bad; denne etage blev renoveret i 2022, hvor der blev lavet vægge, gulve, Troldtekt-lofter, ny el samt indsat nye vinduer og døre og installeret nye radiatorer.

Midterste plan er nyrenoveret i 2023, hvor der er indlagt gulvvarme overalt, mens der samtidig er lavet en flot gang og et nyt gæstetoilet, ligesom der er åbnet op mellem stue og køkken. I får derfor et stort leverum, som imponerer med alt fra det lækre Hanstholm-køkken til den grønne udsigt gennem stuens brede vinduespartier.


Til slut rummer boligen en stor underetage, som er den eneste der endnu ikke er renoveret.

I underetagen finder man et badeværelse, en sauna, et bryggers samt et meget stort multirum, som nemt kan opdeles i to værelser, hvis dette er behovet. Fra underetagen er der direkte udgang og udsyn til haven og naturen.

Brede vinduespartier karakteriserer 70’er-arkitekturen og fuldender også husets sydvendte facade, som vender sig mod naturudsigten og jeres dejlige have.

Boligens areal: 206m2
Værelser: 5
Grundareal: 1053m2
Ejerudgift i måneden: 2.719

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: Nybolig Bjørn & Ankersen