Langå: Mand fremstilles i grundlovsforhør for vold

Profilbillede
Linnéa Funk

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 10.00 en 52-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes blandt andet for vold ved mandag at have slået og sparket sin kvindelige kæreste adskillige gange og for at have slået og sparket to mænd, der forsøgte at hjælpe kvinden. 

Det var mandag kl. 14.21, at et vidne ringede til politiet og fortalte, at en mand overfaldt en kvinde på gaden ved et busstoppested på Hammelvej i Bøstrup ved Langå. Ifølge sigtelsen råbte han af kvinden og slog hende flere gange i ansigtet og på kroppen, holdt hende ned mod jorden og rev hende i håret. 

To mænd på 31 og 59 år, der befandt sig i området, greb ind og forsøgte at standse overfaldet. Det fik den 52-årige til at sparke den 59-årige i maven og slå den 31-årige i maven, inden han gik fra stedet. 

Mens politiet var på stedet, kom den 52-årige tilbage. Her begyndte han at råbe af patruljen og gå aggressivt hen imod dem. Han blev derfor anholdt og visiteret, og i hans ene lomme fandt betjentene en kniv, og han blev derfor ud over voldsforholdene sigtet for overtrædelse af knivloven. Under anholdelsen råbte han flere trusler mod betjentene, og det gav ham en sigtelse mere.  

Den 52-årige var få timer inden episoden blevet løsladt fra fængslet efter at have afsonet en dom for vold. 

Han fremstilles i retten med henblik på varetægtsfængsling. 

Ingen af de forurettede i sagen kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Kilde: Østjyllands Politi