Dagens overblik: Færdsel i din politikreds

Profilbillede
Mathilde Bønnelykke Jørgensen

Højresvingsulykke

Tirsdag kl. 9.31 skete der et færdselsuheld på Frederiks Allé i Aarhus C. En 34-årig kvindelig bilist foretog et højresving af Sankt Nicolaus Gade og ramte ind i en 30-årig kvinde, som kom cyklende ligeud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Ulykke efter ildebefindende

Tirsdag kl. 15.15 skete der et færdselsuheld på Rådhusgade i Odder. En 64-årig mandlig bilist fik formentligt et ildebefindende og kørte over i den modsatte vejbane, hvor han ramte ind i en bil ført af en 29-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade ved selve påkørslen. Den 64-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet. 

Narkokørsel

Tirsdag kl. 17.40 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viby Ringvej i Åbyhøj.

Spirituskørsel

Tirsdag kl. 19.05 blev en 59-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Vølundsvej i Åbyhøj. 

Sammenstød

Tirsdag kl. 22.34 skete der et færdselsuheld i krydset Nyvangsvej/Frejasvej i Randers NV. En 49-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 18-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 49-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Narkokørsel

Tirsdag kl. 22.59 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Risskov. 


Kilde: Østjyllands Politi